Jungiaans instituut

Aanmelding

Onze opleidingen staan open voor diegenen die geschoold zijn op WO, HBO of vergelijkbaar niveau: psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal werkers; maar voor ook diegenen die willen omscholen en zowel theoretisch als therapeutisch opgeleid willen worden.

Wie niet, of nog niet aan deze eis voldoet, kan contact opnemen met het Hoofd opleidingen Elke Buitenhuis-Geene MA. Zij zal in overleg met de aankomend student bekijken of de mogelijkheid aanwezig is om deel te nemen aan de opleiding. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een van onze opleidingen. Na ontvangst van deze aanmelding nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

U wordt dan verzocht om een motivatiebrief en 1 pasfoto mee te nemen.

Indien het gesprek positief beoordeeld wordt door zowel uzelf als het Hoofd opleidingen ontvangt u een definitief inschrijvingsformulier. Dit dient te worden ingevuld en ondertekend door uzelf en het Hoofd opleidingen.

Kopieën van uw diploma’s dienen in ons bezit te zijn.

Tenslotte kunt u hier onze  Algemene Voorwaarden lezen.

Aanmeldingsformulier Studiejaar 2022-2023

Let op: deze aanmelding is nog geen inschrijving. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.