Jungiaans instituut

Studenten

Onze opleidingen staan open voor diegenen die geschoold zijn op WO, HBO of vergelijkbaar niveau: psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal werkers; maar voor ook diegenen die willen omscholen en zowel theoretisch als therapeutisch opgeleid willen worden.

Wie niet, of nog niet aan deze eis voldoet, kunnen contact opnemen met het Hoofd opleidingen Elke Geene MA. Zij zal in overleg met de aankomend student bekijken of de mogelijkheid aanwezig is om deel te nemen aan de opleiding. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Aan ons instituut studeren gemotiveerde mensen van alle leeftijden en met zeer diverse professionele en persoonlijke achtergronden.

Geïnteresseerden vinden hier meer informatie over ons aanbod, aanmelding en voorwaarden.

Deze boeiende opleiding bleek een schot in de roos. Ze biedt vele boeiende vakken, zowel gericht op de beleving, als op theoretische kennis, als op professionele therapeutische uitgangspunten. Altijd met oog voor de mens als totaal en altijd gericht op wat zich bij mensen van binnen afspeelt, in het innerlijk beweegt. Dát te ontdekken bij mezelf en nu ook in staat zijn anderen dat te laten ontdekken bij zichzelf, is een uniek en boeiend proces geweest. Een proces dat altijd doorgaat!

Eefke van der Drift