Jungiaans instituut

Aanmeldformulier Open Dag

Aanmelden is niet verplicht: je bent altijd welkom op onze open dagen. Het is voor ons wel praktisch om te weten op hoeveel belangstellenden we mogen rekenen. Vandaar dat we een aanmelding op prijs stellen.

In september houden wij traditioneel onze laatste open dag voordat het nieuwe collegejaar van start gaat. Dit jaar is dat op zaterdag 18 september. Inloop vanaf 13:00u.

We beginnen rond 13:15 met een korte introductie over het hoe en waarom van onze opleiding tot Analytisch Therapeut. Er is volop gelegenheid tot het stellen van al je inhoudelijke en praktische vragen.

Maak kennis met de staf, enkele docenten en oud-studenten, en proef de sfeer op ons bijzondere instituut!

Wil je alles weten over dieptepsychologie, Analytische Therapie en ons instituut, meld je dan hieronder vrijblijvend aan:

——————————————————————

Ik meld me vrijblijvend aan voor de Open Dag van het Jungiaans Instituut – Rump Academie voor Dieptepsychologie, op zaterdag 18 september 2021. De dag begint om 13:00u en eindigt rond 16:00u. 

Wil of kun je niet wachten tot 18 september om meer te weten over onze opleiding, neem dan contact met ons op via info@jungiaansinstituut.nl.