Jungiaans instituut

Mandala Workshop door Danka Hüsken-Smit

Schrijf je in via: Seminar@jungiaansinstituut.nl

Praktische informatie:

Intakegesprekken: 30 juni en 7 juli
Docent:  Danka Hüsken-Smit
Kosten: € 395,00

Over de Mandala Workshop

Wij kiezen voor Mandala therapie omdat we ons er bewust van zijn, dat juist de methode met en door de Mandala ruimte biedt aan wie therapie nodig heeft. Omdat al vanaf het ontdekken van de cirkel de basisveiligheid kan bieden, die we voor een goede staart van een therapie vooropstellen Indien we daar ruimte en begrip voor hebben, komen we als vanzelf in de sfeer van Universele liefde en authenticiteit. We schakelen daarbij de idee van Lineair naar Radiaal in en de Mandala als Psychosymmetrisch beeld. Het gaat erom jezelf opnieuw uit te vinden, te herscheppen, oude onnodige overtuigingen te wissen en je brein ervan te overtuigen dat je zonder die vaste beelden kunt. Dan word je authentiek in je wijze van handelen, spreken, doen en laten.

Doel van de Workshop:

  • Het leren hoe je de mandala kunt inzetten in elke vorm van Therapie;
  • Leren de tekening als een scheppende kracht in jezelf waar te nemen, die je door kunt geven aan anderen;
  • Via een K.I.E.S.T en STAR formulier de tekeningen gezamenlijk lezen en leren hoe je deze ‘bevraagt’ met behulp van een medeleerling.

We tekenen zelf een mandala en laten ons daarbij leiden door onze persoonlijke zeggingskracht, waarbij we met passie en in verbinding met ons eigen innerlijk een veilige basis scheppen om onze scheppingskracht meer en meer te ontplooien. Dit alles helpt ons en onze cliënten keuzes te maken en focus te ontwikkelen, te groeien en ondernemend en succesvol te zijn.

Thema: Metamorfose

Metamorfose is een prachtig onderwerp om je al tekenend in te verdiepen. Je kunt het op allerlei manieren toepassen, het belangrijkste is dat je het kunt zien als een Transformatietool, dat je helpt een andere kijk op datgene waar je mee zit te ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in voor deze workshop!

Schrijf je in via: Seminar@jungiaansinstituut.nl

Datum

30 jun 2023

Tijd

11:00

Kosten

€395,00
Jungiaans instituut

Locatie

Jungiaans instituut
Lankforst 26-10, 6538 GX Nijmegen
Categorie

Organisator

Jungiaans instituut
Telefoon
+31 (0)24 344 00 84
Email
info@jungiaansinstituut.nl