Jungiaans instituut

Open Dag

Het Jungiaans Instituut – Rump Academie voor Dieptepsychologie is al ruim 31 jaar een begrip als het gaat om scholing op het gebied van Jungiaans Analytische Therapie en Dieptepsychologie, met onze 4-jarige deeltijdopleiding, diverse trainingen, workshops en seminars.

Op zondag 20 februari houden wij traditioneel onze open dag voor het nieuwe collegejaar van de 4-jarige opleiding tot Analytisch Therapeut, die in oktober 2022 van start gaat.

Inloop is vanaf 13:00u.

We starten rond 13:15u. met een korte introductie over het hoe en waarom van onze opleiding. Er is volop gelegenheid tot het stellen van al je inhoudelijke en praktische vragen.

Maak kennis met de staf, enkele docenten en oud-studenten, en proef de sfeer op ons bijzondere instituut!

Wil je alles weten over dieptepsychologie, (Jungiaans) Analytische Therapie en ons instituut, meld je dan vrijblijvend aan via https://www.jungiaansinstituut.nl/open-dag/aanmeldformulier-open-dag/.

Wil of kun je niet wachten tot 20 februari om meer te weten over onze opleiding, neem dan contact met ons op via info@jungiaansinstituut.nl.
Of meld je aan via de aanmeldknop rechts.

Datum

20 feb 2022

Tijd

13:00 - 16:00
Aanmelden

Speaker

  • Dr. Theo Verheggen
    Dr. Theo Verheggen

    Dr. Theo Verheggen

    Dr. Theo Verheggen (1972) doceerde bijna twee decennia Cultuurpsychologie en Geschiedenis van de Psychologie. In 2017 besloot hij de universiteit te verlaten. Sindsdien is hij freelance docent en schrijver.

    Theo is bijzonder geïnteresseerd in de filosofie van Arthur Schopenhauer en geestverwanten, en in de psychologie van voor 1950. Voor zijn proefschfrift bestudeerde hij de invloed van Schopenhauers werk op de sociologie van Émile Durkheim.