Jungiaans instituut

Open Dag

Het Jungiaans Instituut – Rump Academie voor Dieptepsychologie is al ruim 31 jaar een begrip als het gaat om scholing op het gebied van Jungiaans Analytische Therapie en Dieptepsychologie, met onze 4-jarige deeltijdopleiding, diverse trainingen, workshops en seminars.

Op vrijdag 9 september houden wij traditioneel onze open dag voor het nieuwe collegejaar van de 4-jarige opleiding tot Analytisch Therapeut, die op 30 september 2022 van start gaat.

Inloop is vanaf 13:00u.

We starten rond 13:15u. met een korte introductie over het hoe en waarom van onze opleiding. Er is volop gelegenheid tot het stellen van al je inhoudelijke en praktische vragen.

Maak kennis met de staf, enkele docenten en oud-studenten, en proef de sfeer op ons bijzondere instituut!

Wil je alles weten over dieptepsychologie, (Jungiaans) Analytische Therapie en ons instituut, meld je dan vrijblijvend aan via https://www.jungiaansinstituut.nl/open-dag/aanmeldformulier-open-dag/.

Wil of kun je niet wachten tot 9 september om meer te weten over onze opleiding óf ben je verhinderd op de open dag? Neem dan contact met ons op via info@jungiaansinstituut.nl.
Wij maken dan een afspraak met je voor een gesprek en rondleiding op een ander moment.

Datum

09 sep 2022
Expired!

Tijd

13:00 - 16:00
Jungiaans instituut

Locatie

Jungiaans instituut
Lankforst 26-10, 6538 GX Nijmegen

Organisator

Jungiaans instituut
Telefoon
+31 (0)24 344 00 84
Email
info@jungiaansinstituut.nl
Aanmelden

Speaker

  • Elke Buitenhuis Geene
    Elke Buitenhuis Geene

    Elke is hoofd opleidingen en afgestudeerd aan het Jungiaans instituut en behaalde in maart 2014 haar Master of Arts. Zij kreeg voor haar MA thesis ‘De zin en de onzin van de vrije wil’ een ‘past with distinction’. Binnen haar praktijk voor de Analytische Therapie werkt zij ook als shifttrainer en coach. Naast het Jungiaans gedachtegoed inspireren de principes van de non-dualiteit haar.