Jungiaans instituut

Online Open Avond

Het Jungiaans Instituut – Rump Academie voor Dieptepsychologie is al ruim 32 jaar een begrip als het gaat om scholing op het gebied van Jungiaans Analytische Therapie en Dieptepsychologie, met onze 4-jarige deeltijdopleiding, diverse trainingen, workshops en seminars.

Naast de fysieke open dag op vrijdag 9 september, organiseren wij op donderdag 15 september een online open avond. Maak op een laagdrempelige wijze kennis met onze academie en de opleiding en trainingen die wij te bieden hebben. Na aanmelding ontvang je van ons de link voor de online omgeving waar je vanaf 19:15u op in kunt loggen. 

De online open avond start om 19:30u met een korte introductie over het hoe en waarom van onze opleiding, vervolgd door een digitale tour door ons bijzondere instituut. Hierna is er volop gelegenheid tot het stellen van al je inhoudelijke en praktische vragen. 

Wil je alles weten over dieptepsychologie, (Jungiaans) Analytische Therapie en ons instituut, meld je dan vrijblijvend aan via de blauwe aanmeldknop rechts of via deze link.

Wil of kun je niet wachten tot 15 september om meer te weten over onze opleiding óf ben je verhinderd op de online open dag? Neem dan contact met ons op via info@jungiaansinstituut.nl.

 Wij maken dan een afspraak met je voor een gesprek en rondleiding op een ander moment.

Datum

15 sep 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30
Online

Locatie

Online

Organisator

Jungiaans instituut
Telefoon
+31 (0)24 344 00 84
Email
info@jungiaansinstituut.nl
Aanmelden