Jungiaans instituut

From Womb To World (dit seminar is volgeboekt)

The Journey that Shapes our Life

Meer dan 40 jaar onderzoek op het gebied van pre- en perinatale psychologie en gezondheid toont aan dat de conceptie, de prenatale periode en de geboorte ervaring een diepe imprint vormen die van grote invloed is op alle relaties in ons leven; fysiek, mentaal, emotioneel en relationeel. Bevindingen wijzen uit dat een erfenis van emotionele pijn, angsten en onopgeloste problemen vormend kan zijn voor patronen op alle gebieden van ons leven. Ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven worden door deze vroege non-verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Bewust worden over de manier waarop deze primaire ervaringen ons beïnvloeden kan het verschil maken tussen ‘surviving or thriving in life’.

Anna Verwaal deelt aan de hand van aansprekende beelden en praktijkvoorbeelden, aangevuld met verwijzingen naar wetenschappelijke bevindingen, haar lange ervaringen op het gebied van preconceptionele tot postnatale begeleiding.

Voor meer informatie zie www.FromWombToWorld.com of kijk naar Anna haar TEDx talk.

Datum

18 okt 2020
Expired!

Tijd

11:00 - 16:00

Kosten

€65,-
Jungiaans instituut

Locatie

Jungiaans instituut
Lankforst 26-10, 6538 GX Nijmegen
Categorie

Organisator

Jungiaans instituut
Telefoon
+31 (0)24 344 00 84
Email
info@jungiaansinstituut.nl

Speaker

  • Anna Verwaal RN/CLE
    Anna Verwaal RN/CLE

    Anna Verwaal is Maternal-Child Health Nurse, UCLA Certified Lactation Educator, Conscious Conception and Birth Consultant, Primal Period & Childbirth Instructor en Birth Photographer. Na een lange carrière in de klinische verloskunde en in de gespecialiseerde thuiszorg in Los Angeles werd ze in 1994 lid van APPPAH, the Association for Pre and Perinatal Psychology & Health. Daar ontmoette ze de grondleggers Dr. Chamberlain, Dr. Thomas Verny, en Dr. William Emerson. Bij deze pioniers kon ze met alle vragen terecht waarvan ze de antwoorden al had gezien in haar praktijk. Sinds 2006 wordt Anna over de hele wereld gevraagd om haar inzichten te delen over de manier waarop pre, – en perinatale imprints, angsten of trauma’s onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden.