Jungiaans instituut

GRATIS Online Symposium

Onlangs verscheen het nieuwe boek van journalist, tv-maker en auteur Frénk van der Linden. In En altijd maar verlangen. De liefdesoorlog van mijn ouders kijkt hij terug op zijn eigen kinderjaren en het onmogelijke huwelijk van zijn ouders. Na een bittere scheiding wisselden zijn ouders veertig jaar lang geen woord meer met elkaar. Onderhuids leefde het verlangen voort, tot de dood aan toe.

In de media is al veel aandacht voor dit indrukwekkende boek en ook het Jungiaans Instituut pikt het op. Volgens Van der Linden is zijn boek namelijk doorspekt met Jungiaanse thema’s, niet in de laatste plaats vanwege zijn eigen jaren in analyse. De auteur belooft ons mee te nemen met de jongen en de man áchter het boek. Daar gaan wij eens goed voor zitten, samen met onze collega’s van de C.G. Jung Vereniging Nederland – IVAP en met jou!

Van der Linden zal de middag beginnen met zijn eigen verhaal. Daarna volgt een panelgesprek met de auteur en enkele mensen van het instituut én van de vereniging. Je kunt ook zelf deelnemen met vragen via de chat. Het belooft een bijzonder interessante middag te worden. Meld je hier aan voor dit GRATIS symposium.

 

‘Pijnlijk mooi; de ontleding van twee karakters, in een scherp en liefdevol familieportret.’ Tommy Wieringa

‘Frénk van der Linden schrijft een schitterend boek over het huwelijk en de scheiding van zijn ouders, en zijn eigen rol daarin.’ Trouw

‘Rauw en indrukwekkend.’ M