Jungiaans instituut

We zijn gestart!

Vanaf eind augustus zitten jaargangen 2, 3 en 4 weer in de collegebanken: op 1,5m afstand, ramen en deuren open, en met verplichte looproutes lukt het ons vooralsnog om alle lessen ‘gewoon’ klassikaal aan te bieden. We zijn heel blij dat we op deze manier het nieuwe jaar hebben kunnen starten, en met ons de studenten.

Vanaf oktober komen de eerstejaars erbij in de grootste collegezaal. Ook dat moet prima kunnen lukken, mits de overheidsmaatregelen niet worden aangescherpt en mist iedereen zich aan de bijzondere voorschriften houdt.

Ondertussen hebben wij afgelopen zomer de koffiekamer omgetoverd in Café Central, het beroemde café in Wenen waar Sigmund Freud, Alfred Adler en andere illustere figuren als Loos, Von Hofmannsthal en Trotsky regelmatig bijeenkwamen. Guido runt de zaak inmiddels met verve (zie foto). Pinnen is vanaf nu ook mogelijk. Lekker (en) makkelijk!