Jungiaans instituut

Nieuwe coronamaatregelen

De maatregelen die het kabinet op 28 september heeft afgekondigd, hebben vooralsnog geen gevolgen voor onze collegedagen. De groepsgrootte binnen één ruimte is verplicht teruggebracht naar 30 personen. Zolang iedereen zich strikt aan de regels in ons gebouw houdt, inclusief de start- en pauzetijden per studiejaar, kunnen de klassikale lessen gewoon doorgaan.

De maximale groepsgrootte heeft wel consequenties voor onze seminars. Zolang deze maatregelen van kracht zijn, komen belangstellenden die zich voor een seminar aanmelden als nr.31 of hoger op een wachtlijst.

Houd rekening met elkaar, en als je klachten hebt die op verkoudheid of erger kunnen wijzen, kom dan niet naar het college maar volg het online. Ook bij ons geldt “samen komen we hier doorheen”. Wie nadere vragen heeft over ons beleid, kan van dinsdag tot en met vrijdag contact opnemen met de administratie.